Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Един Сарачевиќ
Един Сарачевиќ е хаику поет, преведувач и уредник. Работи како професор по историја. Објавил една хаику збирка.Блесок бр. 51, ноември-декември, 2006
      критика: Дарја Коцјанчич: Резервирано за пилоти


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+