Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Марија Митровиќ
Марија Митровиќ е универзитетски професор на Универзитетот во Трст. Експерт е за делата на Сречко Косовел.Блесок бр. 51, ноември-декември, 2006
      критика: Фантастиката во делото на Сречко Косовел


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+