Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Џон Фроу
Џон Фроу е професор при Компаративната литературна програма на универзитетот „Мурдок“ во Западна Австралија. Негови творби се печатени во Comparative Literature, Journal of Literary Semantics и Oxford Literary Review.

Повеќе податоци: http://www.english.unimelb.edu.au/about/staff/frowj.htmlБлесок бр. 55, јули-август, 2007
      есеи: Литературна рамка


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+