Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Борче Панов
Борче Панов е роден 1961 година во Радовиш. Автор е на следните поетски книги: Што виде Чарли Ч од наопаку (1991, наградена како најдобра дебитантска книга на Млада Струга), Циклонско око (1995), Стоп Чарли (2002) и Такт (2006). Член е на Друштвото на писатели на Македонија од 1998 година.Блесок бр. 58, јануари-февруари, 2008
      поезија: Игра со сенки


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+