Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Гоце Наневски
ГОЦЕ НАНЕВСКИ (1974, Скопје)
Во 1996 дипломира на ФЛУ Скопје; во 2002 магистрира, а од 2004 работи како асистент на ФЛУ Скопје
Контакт:
Фуштанска 33б, 1000 Скопје
+ 389 2 3178 494
Е- пошта: gocenanevski@yahoo.com

2008 Сараево, БиХ, Педесет или Педесет 2, Галерија Препород
2007 Њујорк, САД, Континуирани дистрибуции на веројатноста, Gallery MC;
2007 Пловдив, Бугарија, „Континуирани дистрибуции на веројатноста“, Стара бања
2006 Скопје, Педесет или Педесет, МСУБлесок бр. 65, март-април, 2009
      галерија, изложба:
      галерија, осврти: Хоризонт-а


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+