Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Наталија Јовановиќ
Родена 1981 во Куманово. Дипломирала на катедрата за Англиски јазик и книжевност во Скопје а во моментотот е на постдипломски студии по англиска книжевност. Работи како професор по англиски јазик, и преведувач.Блесок бр. 67-68, јули-октомври, 2009
      есеи: Степени на другоста: Фетишизирање на „Западот“


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+