Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Љубица Спасковска
Љубица Спасковска, докторант на Универзитетот во Егзетер, Велика Британија. Дипломирала Општа и компаративна книжевност и француски јазик и магистрирала Демократија и човекови права на Универзитетите во Болоња и Сараево и Централно-европска историја на Централно-европскиот Универзитет во Будимпешта.Блесок бр. 82, јануари-февруари, 2012
      есеи: Балкански разноречија


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+