Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Рикардо Доменек
Рикардо Доменек е современ бразилски поет, ликовен уметник и критичар, роден на 4 јули 1977. Сега живее и работи во Берлин, Германија.Блесок бр. 84, мај-јуни, 2012
      поезија: Нема слободни места


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+