Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Роберт Атанасовски
Роберт Атанасовски е дописник за агенцијата France Presse од Македонија. Моментално работи за порталот http://www.mkd.mk/. Работел во весниците
„Дневник“, „Време“ и „Нова Македонија“ како уредник на фотографија и
фоторепортер.Блесок бр. 86, септември-октомври, 2012
      галерија, изложба:

Блесок бр. 90, мај-јуни, 2013
      галерија, изложба:


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+