Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Хода Аблан
Хода Аблан е родена во 1971 година во Еб, Јемен. Има издадено три збирки поезија - првата во Дамаск, во 1989, а третата во 1998.Блесок бр. 27, јули-август, 2002
      поезија: Испловување


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+