Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Дејвид Холер
Дејвид Холер (1966, САД) е поет, музичар, фотограф, новинар... Ги објавил книгите Книга на деновите, Мота на сончевите часовници, Неодбранливи детали, Транс-формација, Изуми во два дела. Музички уредник е во магазинот Комфузија. Живее во Сан Франциско.Блесок бр. 28, септември-октомври, 2002
      поезија: Понекогаш


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+