Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Александра Илиевска
Александра Илиевска е родена 1976 година во Скопје. Дипломирала на катедрата за англиски јазик и книжевност на Филолошкиот факултет во Скопје. Работи како преведувач во Скопје.Блесок бр. 29, ноември-декември, 2002
      проза: Службено патување


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+