Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Тим Филипс
Тим Филипс е вљубеник во поезијата и пишувањето песни. Инаку работи како професор по англиски и менаџер на образовни проекти, па живеел во разни земји, меѓу кои и Република Македонија и Словачка. Сега живее и работи во Манчестер, Англија. Поезијата му е објавена во многу книжевни списанија.Блесок бр. 43, јули-август, 2005
      поезија: По војна


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+