Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Михаил Зелер
Михаел Зелер е автор на Пропаднато наследство: Германска (И)Сторија (1986), Човекот кој пак доаѓа (1990), Кафé Европа (1994), и Кроп: Одмазда (1996), како и на многу раскази, есеи и песни.Блесок бр. 43, јули-август, 2005
      есеи: За преведувањето


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+