Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Зоран Зафировски
Роден е на 14.12.1976 год. во Куманово.
Дипломирал 2001 год. на Филолошкиот факултет во Скопје, на катедрата за општа и компаративна книжевност.Блесок бр. 44, септември-октомври, 2005
      проза: Stella Maris
      проза: Животот е сон


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+