Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

Мартин Погачар
Мартин Погачар е роден на 13 април 1977 во Љубљана. Дипломирал на факултетот за општествени науки во Љубљана, магистрирал на Централно и Југоисточни европски студии во Лондон. Објавува есеи во повеќе списанија.Блесок бр. 45, ноември-декември, 2005
      есеи: Распеани градови: Сликите на градот во популарната музика на екс-Ју


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+