Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
контакт
Културна установа Блесок
blesok.mk
    адреса
Никола Тримпаре 18/2-8
1000 Скопје
Република Македонија
    е-пошта
editor@blesok.mk
webmaster@blesok.mk

забелешка: нема да ги читаме вашите ракописи освен ако не сме побарале да ни ги пратите.


50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+