Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


оддел на Културна установа „Блесок“
 

Blesok DeskTopPublishing
Blesok DTP произведува квалитетни производи во различни формати:
 
 • визит-карти
 • флаери
 • различни типови корици
 • брошури
 • сите видови книги и списанија
 • разни календари
 • постери
 • билборди
 • ...
   
Pre-press и дизајн изведен со:
 
 • Adobe Photoshop
 • Adobe InDesign
 • Adobe Illustrator
 • Corel Draw
   
Референтната листа ги вклучува:
 
 • Културна установа „Блесок“
 • Независни писатели на Македонија
 • Македонски ПЕН центар
 • МагнаПринт
 • Junior Achievement Macedonia
 • Списание Разгледи
 • Библиотекарско друштво на Македонија
 • Разноликост
 • Маринг
 • Интерарт културен центар
 • МАНУ
 • МНТ
 • ...
   

контакт:
editor@blesok.mk
070.377.63550%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+