Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 54 | година X | мај-јуни, 2007[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
Блесок бр. 54, мај-јуни, 2007
Изложба

Александра Петрушевска

осврт на Александра Петрушевска, Арачиново 2001
осврт на Елена Велјановска, Арачиново 2001 на Александра Петрушевска

50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+