Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 54 | година X | мај-јуни, 2007[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
Блесок бр. 54, мај-јуни, 2007
Изложба

Драган Мијач – Бриле

осврт на Елизабета Шелева, Жестокиот ракопис на Југот
осврт на Луција Ѓурашковиќ, „Во слава на Велигден“

50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+