Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 60 | година XI | мај-јуни, 2008[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
Блесок бр. 60, мај-јуни, 2008
Изложба

Станко Павлески

осврт на Станко Павлески, Јавност на Полубратска б.б.
осврт на Бојан Иванов, Нови станари на старите адреси и ... обратно

50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+