Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 60 | година XI | мај-јуни, 2008



[размена]



SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF







                     Рецензирано списание
Блесок бр. 60, мај-јуни, 2008
Изложба

Антони Мазневски

осврт на Ана Франговска, Создавање „живототворност“ со техничка перфекција





50%

НОВИ КНИГИ:
thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+