Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 64 | година XII | јануари-февруари, 2009[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
Блесок бр. 64, јануари-февруари, 2009
Изложба

Драган Петковиќ

осврт на Мирослав Поповиќ, Победа на јазикот над погледот
осврт на Соња Абаџиева, Суровоста на убавината
осврт на Зоран Петровски, Драган Петковиќ, ретроспективно

50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+