Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 66 | година XII | мај-јуни, 2009[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
Блесок бр. 66, мај-јуни, 2009
Изложба

Владимир Кончар (Секогаш гладен поглед)

осврт на Бранислав Облучар, Секогаш гладен поглед
осврт на Владимир Кончар, Секогаш гладен поглед
осврт на Даворка Периќ Вучиќ Шнепергер, Зелениот остров како простор на слободата
осврт на Бранислав Облучар, На пазарот

50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+