Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 09 | година II | јуни-јули, 1999[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.09, јуни-јули, 1999

Logo

ЗВУК

осврти

Игор Исаковски:
Ехото на светлата гитара

Бранка Бугариска:
За македонската вокална традиција

Македонски народни инструменти:
тапан
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+