Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 12 | година III | јануари, 2000[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.12, јануари, 2000

Logo

ГАЛЕРИЈА

осврти

Илинденка Петрушева:
Такси


ЗВУК

осврти

Игор Исаковски:
Звукот на Morcheeba

Македонски композитори:
Сотир Голабовски
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+