Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 17 | година III | октомври-ноември, 2000[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.17, октомври-ноември, 2000

Logo

ГАЛЕРИЈА

осврти

Александар Русјаков:
Фестивал „Браќа Манаки“, дел I

Илинденка Петрушева:
Се случи кино


ТЕАТАР

теорија

Мишел Павловски:
Чиста игра

текст

Оља Мухина:
Ју
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+