Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 50 | година IX | септември-октомври, 2006[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.50, септември-октомври, 2006

Logo

ЛИТЕРАТУРА

поезија

Оља Савичевиќ-Иванчевиќ:
Саемски ден

Ханс ван де Ваарсенбург:
Непостоечките простори

Јосип Ости:
Куќа од јазик

Петре М. Андреевски:
Три песни
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+