Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 65 | година XII | март-април, 2009[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.65, март-април, 2009

Logo

ГАЛЕРИЈА

осврти

Гоце Наневски:
Хоризонт-а

Викторија Васева Димеска:
Пиксказни

Маја Чанкуловска-Михајловска:
Хоризонт-а

Сашо Поповски / Иван Џепароски:
Скици за скици
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+