Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 76 | година XIV | јануари-февруари, 2011[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.76, јануари-февруари, 2011

Logo

ЛИТЕРАТУРА

поезија

Катица Ќулавкова:
Бришан простор

Рони Сомек:
Асфалтни змејови

проза

Славица Гаџова:
Звуци

Елизабета Баковска:
Празнина

критика

Лидија Капушевска-Дракулевска:
Осум прошетки низ наративните шуми
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+