Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 77-79 | година XIV | март-август, 2011[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.77-79, март-август, 2011

Logo

ЛИТЕРАТУРА

поезија

Ана Ристовиќ:
Лице в лице

Јосип Ости:
Ненапишана песна

проза

Ацо Гогов:
Брачен пар

Сибила Петлевски:
Време на лаги (Табу I)

есеи

Амир Ор:
Пушачи
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+