Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание

галерија, видео


 Блесок бр. 98 септември-октомври, 2014
  Музата мора да танцува
  Сами во толпите
 Блесок бр. 94 јануари-февруари, 2014
  Јон Луцин
  Tell No One
 Блесок бр. 93 ноември-декември, 2013
  Џим Џармуш
 Блесок бр. 92 септември-октомври, 2013
  ОПА и Виалка
 Блесок бр. 91 јули-август, 2013
  Олафур Елијасон
 Блесок бр. 89 март-април, 2013
  Мирисите на циметот
 Блесок бр. 87 ноември-декември, 2012
  Маркос Зотес
 Блесок бр. 86 септември-октомври, 2012
  NOTsoNOISY
 Блесок бр. 85 јули-август, 2012
  БЛУ
 Блесок бр. 84 мај-јуни, 2012
  Аниш Капур
 Блесок бр. 83 март-април, 2012
  Ентони Гормли
 Блесок бр. 103-104 декември, 2015
  Моника Мотеска
 50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+