Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 05 | година I | октомври-ноември, 1998[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
Блесок бр. 05, октомври-ноември, 1998
Концерт

Васил Атанасов

Васил Атанасов, обоа; Јагода Треневска, пијано
Жан Батист Лоилет, Соната во C-дур, Алегро, извадок © MMH 1997 0:58, 436KB

50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+