Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 17 | година III | октомври-ноември, 2000[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
Блесок бр. 17, октомври-ноември, 2000
Концерт

Вања Лазарова

Вања Лазарова (со Кирил): Стојне, ле моме кочанско
2:17, 1.07MB
Вања Лазарова (со Кисмет): Слага се сл'нце да зајде
1:50, 889KB
Вања Лазарова (со Ристо Вртев): Катерино, кротко јагне
1:41, 813KB

50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+